Sposób przygotowania

Bakłażany należy upiec na grillu lub w piekarniku. Czosnek bardzo drobno posiekać i wymieszać go z solą, pieprzem i posiekanymi orzechami. Bakłażany po upieczeniu obrać ze skórki i zmiksować z orzechami i czosnkiem. Podczas miksowania dodać sok z cytryny, oliwę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Robię podobnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dobry pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !