Sposób przygotowania

W żaroodpornym naczyniu ułożyć obrane i pokrojone w cząstki jabłka i rodzynki.Z cukru,mąki i masła zrobić kruszonkę.Posypać nią owoce.Piec w średnio nagrzanym piekarniku,aż wierzch się zrumieni.Deser podawać na ciepło polany śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pomysłowy;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    to może być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Lubię jabłka pod każdą postacią.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !