Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa kapuśniak na żeberkach

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 0,5 kg.
włoszczyzna
kapusta kiszona 0,4 kg
ziemniaki 5 szt.
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: zupa kapuśniak na żeberkach

żeberka umyć pokroić na kawałki i ugotować,dodać obraną umytą i pokrojoną włoszczyznę i gotować aż mięso będzie miękkie,w oddzielnym garnku odgotować kapustę kiszoną obrać ziemniaki i pokroić w kostkę,wyjąć żeberka i włożyć ziemniaki i doprawić do smakukucharkiem i pieprzem. jak się ugotują to dodać kapustę kiszoną i mięso wymieszać i zagotować

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 22.11.2013 07:54
Lubię takie zupki
Wafelek2601 21.05.2013 22:39
Też często taką robię
Monika193
Monika193 17.09.2011 19:33
aż chce się jeść
IKrakowianka 23.05.2011 23:04
pyszności
Grazyna0211 16.05.2011 17:53
kapuśniaczek zawsze pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak