Sposób przygotowania

Na patelnie wsypać 3 łyżki cukru, podgrzać aż powstanie karmel, zalać łyżką wody, wymieszać i ostudzić. Żółtka utrzeć z cukrem do białości, dodać roztopiony miód, żółtka, karmel, mąkę z sodą, kakao, orzechy i dokładnie wymieszać. Pod koniec dodać ubitą pianę z białek. Ciasto wylać do keksowej formy i piec ok 50 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    sara1

    smaczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !