Sposób przygotowania

Fileta,boczek,marchewkę i cebulę zemleć.Połączyć z odciśniętą kajzerką i jajkiem.Doprawić solą i pieprzem(można dodać szczyptę przyprawy do ryb Prymat).Następnie uformować niewielkie kotleciki, obtoczyć w bułce tartej,układać na blaszkę wyłożoną folią aluminiową.Piec ok 30min.w temp.200*.Podawać z młodymi ziemniakami posypanymi szczypiorkiem oraz sałatą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo smaczne ,spróbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygladasją smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !