Sposób przygotowania

Do miseczki wkładamy mięso , bułki odmoczone , jajko, przyprawy wszystkie . Wyrabiamy dobrze . Odstawiamy na chwilkę aby opłukać natkę i drobniutko poszatkować , dodać do mięsa na samym końcu , tyle ile chcemy.Robimy ładniutkie kotleciki lekko spłaszczamy i smażymy na średnim ogniu , dość długo aby nie wyszły nam surowe. Smażymy na złociutki kolorek .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajne
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pychotka hmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo takie lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !