Sposób przygotowania

Ser żółty zetrzeć na tarce. Cebulę obrać pokroić w kostkę. Mięso wymieszać z cebulą, namoczoną i odciśniętą bułką, jajkiem, solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać. Z masy formować placuszki, na środek każdego placka nałożyć trochę sera i skleić brzegi kotlecika. Formować podłużne kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dzastmi

    proste a dobre ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    bardzo apetycznie wygląda z pewnością jest bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    też takie robię
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    zawsze robię schabowe z serem, spróbuję zrobić mielone
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !