Sposób przygotowania

Do przestudzonej polewy czekoladowej ( przepis w mojej księdze)dodajemy drobno posiekane orzechy i migdały, pokruszone drobno ciasto piernikowe. Wstawiamy do lodówki, a gdy masa zastygnie, formujemy z niej kulki wielkości orzecha włoskiego i obtaczamy w pokruszonych pistacjach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    podoba mi się! świetny pomysł na wykorzystanie resztek piernika
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super pomysł na smaczne bajaderki:)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pomysłowe i pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !