Sposób przygotowania

Z tylko 4 łyżek masełka ucieramy wbijając po jednym żółtku i nadal ucieramy na gładziutka masę . A z białek ubijamy pianę , gdy już prawie będziemy kończyć ubijanie dodajemy mąkę . Kłaść łyżką kluski na wrzącą wodę z dodatkiem soli, gotujemy tylko 2 minuty a potem wyjmujemy łyżką cedzakową .Polewamy łyżeczka masła i utartym parmezanem , może i to być inny ostry ser .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !