Sposób przygotowania

Maliny wrzucić do wrzącej wody, dodać cukier, chwilę pogotować. Dodać, ciągle mieszając rozrobioną w zimnej wodzie mąkę ziemniaczaną. Kisiel wlewać do salaterek opłukanych uprzednio zimną wodą.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    komentarz do zdjęcia: przed dodaniem mąki maliny odcedziłam bo nie lubię samych pestek.
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    świetny kolor!
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mniam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !