Sposób przygotowania

Galaretki przygotowujemy według przepisu , tylko musimy rozpuścić w mniejszej ilości wody, tak troszkę i w innej miseczce osobno ma być każda , wstawiamy miseczki z galaretką do lodówki. Owoce jak mamy np. maliny , jeżyny , porzeczki, borówki , myjemy , morele kroimy w ósemki a drobne owoce pozostawiamy w całośći. Przygotujmy wysokie szklanki , takie by były najlepsze . Galaretkę pokroić w kwadraty i włożyć do szklanki, na pierwszej warstwie układamy pokrojone morele , na nich galaretkę w innym kolorze , potem znowu owoce . Na górze kładziemy jeżyny i czerwone porzeczki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Prosty i smaczny deser !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Prosty i smaczny deser !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie wyglądają jak się je zrobi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie wyglądają jak się je zrobi
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !