Sposób przygotowania

Margarynę z cukrem i żółtkami utrzeć na pianę, dodać mąki, cukier waniliowy, mleko i zmielone orzechy, wymieszać. Dodać ubitą na sztywno pianę z białek, delikatnie wymieszać.Ciasto włożyć do worka cukierniczego i wyciskać na przygotowaną blaszkę ciasteczka w krztałcie litery s. Włożyć do nagrzanego piekarnika na 30 minut , piec w temp 170-190 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ooo fajne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !