Sposób przygotowania

Wymoczone płaty śledziowe, pokroić na kawałki. Cebulę obrać, pokroić w piórka, zeszklić na oleju, posypać wegetą. Sok z cytryny, wymieszać z koncentratem, wlać do cebulki, dodać miód, listek laurowy, wymieszać, dusić przez 5 minut na wolnym ogniu. Wystudzony sos wymieszać w misce ze śledziami i przełożyć do słoika.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Podobają mi się takie śledziki ! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Podobają mi się takie śledziki ! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Podobają mi się takie śledziki ! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Zamigotało,pobrązowiało i tak mnie tu potroiło !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !