Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z rzodkiewka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 12% 2 łyżki
twaróg 25 (półtłusty)
rzodkiewka 3 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z rzodkiewka

Twaróg dokładnie mielimy ,zeby nie było grudek dodajemy troche śmietany soli i startą drobno rzodkiewkę .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 11.10.2011 17:41
też tak robię , pycha
pioge7 01.05.2011 21:28
dobre
gosia47-47 27.03.2011 11:09
puszysty :)
amorzenek 01.01.2011 08:43
super n a śniadanko
rzenia15 31.12.2010 17:28
robię ją bardzo często

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak