Składniki:
kapusta | 1 kg |
marchewka | 4 SZTUKA |
cebula | 4 SZTUKI |
koper | 5 łyżka |
papryka | 1 kg |
Zalewa: | |
woda | 4 szklanki |
ocet | 1 szklanka |
olej | 1/2 szklanki |
cukier | 4 łyżek stołowych |
sól | 1 łyżka |
kapusta | 1 kg |
marchewka | 4 SZTUKA |
cebula | 4 SZTUKI |
koper | 5 łyżka |
papryka | 1 kg |
Zalewa: | |
woda | 4 szklanki |
ocet | 1 szklanka |
olej | 1/2 szklanki |
cukier | 4 łyżek stołowych |
sól | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: