Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

indyk z miodem i migdałami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z indyka 400 gram
migdały 3 łyżki
miód 4 łyzki
masło 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: indyk z miodem i migdałami

Filet kroimy na małe fileciki, obsmażamy a maśle dodajemy miód chwile smażymy posypujemy drobniutko posiekanymi migdałami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak