Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RYBA Z PIECZARKAMI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet rybny 1 kg
sos meksykański 1 słoik
olej 1/2 szklanki
cukier 3 ŁYŻKI
ocet 3 łyżki
woda 1 szklanka
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
ketchup pikantny 1/2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: RYBA Z PIECZARKAMI

Fileta robimy w panierce i obsmażamy. Cebulę kroimy i sparzymy. Pieczarki kroimy w kostkę, paprykę w paski. Resztę składników zagotowujemy.
Przekładać ryba- farsz - ryba- farsz

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 26.07.2011 08:13
fajny przepis
MAR3STA 19.01.2011 22:54
co za pycha!
Grażyna13 17.01.2011 08:42
smakowita !
magical66 03.01.2011 08:30
lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak