Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

drobiowo pieczarkowe szaszłyki w sosie bolonskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety drobiowe 400 gram
pieczarki 300 gram
sos boloński 2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: drobiowo pieczarkowe szaszłyki w sosie bolonskim

Filety myjemy, kroimy w gruba kostke na patyki do szaszłyków nabijamy na przemian umyte dokładnie pieczarki oraz filety. przyprawiamy, układamy w dużym naczyniu żaroodpornym, przygotowujemy sos szaszłyki zalewamy sosem pieczemy 30 minut

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 31.12.2010 10:01
proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak