Sposób przygotowania

Żeberka dzielimy na kawałki, posypujemy przyprawami i obsmażamy na oleju z pokrojoną cebulą.Podlewamy piwem i dusimy do miękkości. Podajemy z ziemniakami i gotowaną kiszona kapustą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    są pyszne!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wyśmienite!
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    przepyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo lubimy żeberka w kazdej postaci.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !