Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 1/2 kg
fasolka szparagowa 25 dkg
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
paryka słodka 1/2 łyżeczki
pieprz do smaku
tymianek 1/2 łyżeczki
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z fasolką

Mięso kroimy na niewielkie kawałki, posypujemy przyprawami i obsmażamy na oleju na rumiano. Dusimy podlewając wodą. Po pól godzinie dodajemy fasolkę, mieszamy i dusimy razem do miękkości. Na koniec rozrabiamy koncentrat pomidorowy w niewielkiej ilości sosu, mieszamy i gotujemy. Podajemy z ziemniakami lub ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 16.07.2011 08:33
lubie taki zestaw
matii6 07.06.2011 22:55
rewelka
Goya 01.03.2011 17:14
fajne
jolaxa 12.02.2011 19:19
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak