Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bitki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wołowina 1 kg
cebula
sól
pieprz
śmietana 12%

Przepis i sposób przygotowania na: Bitki

Wołowinę bez kości pociąć i posolić rozklepać,wrzucić na rozgrzany smalec na patelni piec i podlewać wodą wrzucić pokrojoną cebulę posolić i popieprzyć.Na końcu zaklepać śmietaną i mąką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rogalik 26.08.2011 22:44
pyszne
irenka 07.04.2011 22:09
robiłam bitki a karkówki,też smaczne jak te z wołowiny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak