Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paszteciki z kapusta i grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4 4
mąka 1.2 kg
śmietanka gęsta 1 szkl.
margaryna 1.7 kostka
kapusta 1.3 kg
pieczarki 45 dag
drożdże 15 dkg
cebule 3 3
pieprz - -
sól - -

Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki z kapusta i grzybami

Do mąki dodać przyprawy , zagnieść ciasto i włożyć na 40 min. do lodówki.
Następnie pieczarki i kapustę przepuścić przez maszynkę
Ciasto podzielić na kawałki. Nakładać farsz, zwinąć w ruloniki i zlepiać. Piec ok.20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 10.08.2011 18:31
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak