Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz z ryb

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 400 gram
cebula 1 sztuka
olej 3 łyżki
mąka 3 łyżki
bulion 500 mililitrów
śmietana 300 gram
dorsz 500 gram

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z ryb

Cebule pokroiona w kostkę, oraz marchewke starta na tartce podsmażamy, rybę przyprawiamy d. dodajemy do warzyw, dodajemy bulion, dusimy 20 minut, Dodajemy smietane wymieszana z maką , delikatnie mieszamy przyprawiamy możemy również dodać koperku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 03.08.2011 13:04
szkoda , że nie ma zdjęcia bo jestem ciekawa efektu końcowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak