Sposób przygotowania

Ciasto: cukier, miód, masło rozgrzać do rozpuszczenia, w mleku zmiksować jajka, do ostudzonego miodu wlać (jajka, proszek, mleko, mąkę) wszystko wymieszać, upiec.
Polewa: ciasto jak wystygnie pokroić w prostokąty , maczać w polewie i posypywać wiórkami i gotowe:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    śiwetne
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    czytając jak należy upiec ciasto - to nie wiem o co chodzi, nie piszesz ile piec to ciasto. Nie mówisz jak zrobić polewę, poza tym kokosanki na zdjeciu wyglądają jak obtaczane w wiórkach a nie tylko posypane. Poza tym w składnikach na ciasto jest margaryna a w opisie piszesz o maśle

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !