Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś pod koperkową pierzynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 500 g
śmietana 12% 400 g
koperek 1 pęczek
sól do smaku
sok z cytryny 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś pod koperkową pierzynką

Łososia pokroić w kostkę, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, polać sosem przyrządzonym z pozostałych składników(oczywiście koperek posiekać). Piec ok. 25 minut w temperaturze 180 stopni. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BernadettaP 19.09.2011 14:58
Pycha :-)
Grażyna13 25.03.2011 09:46
To by mi smakowało :)
Monika148 10.01.2011 13:21
super!!!!!!!!!!
ada12302 31.12.2010 17:39
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak