Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gęś nadziewana cutrusami .

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

gęś 1 szt
pomarańcza 1 szt
grejpfrut 1 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Gęś nadziewana cutrusami .

Gęś oczyścić z pozostałych piór . i przepłukać . Owoce pokroić na 4 nadziać nimi gęś następnie gęś natrzeć sola Piec w temp 130 stopni przez około 3 godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 04.06.2013 07:57
nie robiłam jeszcze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak