Sposób przygotowania

mięso pokroić w płaty gdy mięso jest grubsze w tedy płaty należy pokroić na cieńsze .
Następnie pokrojone kawałki mięsa trzeba ubić zaczynając od środka kończąc po bokach , posolić i pieprzyc z obu stron cebule pokroić w piórka boczek w kostkę przesmażyć ogórki kostkę wszystko ze sobą połączyć dodać majonez . ZAWIJANIE :
ułożyć rozbite mięso na środek niego nałożyć farsz i zawijać . Zrazy przesmażyć no smalcu następnie przełożyć do rondla i dusić . Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego...
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    brzmi cudownie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    sa przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !