Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie matiasy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

oliwa
cebul 3 sztuki
matijasy 1 wiaderko - 800 gramów

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie matiasy

1. Śledzie matiasy dobrze opłukać i pokroić na większe kawałki.
2. Cebulę posiekać.
3. Do miski wkładać na przemian: śledzie, przyprawy, cebulę, śledzie.....
4. Całość zalać oliwą.
5. Trzymać w lodówce co najmniej 12 godzin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 24.04.2011 20:14
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak