Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć. Drobno posiekaną cebulę zrumienić na oleju. Ugotowane mięso wraz z bułką zemleć w maszynce. Dodać do zrumienionej cebulki i chwilę podsmażyć. Zdjąć z ognia, dodać natkę pietruszki i koperek, przyprawić solą, pieprze i maggi w płynie, dokładnie wymieszać. Używać do nadziewania knedli, pierożków i krokietów.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jak dla mnie super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    super jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !