Sposób przygotowania

Maka wysypujemy na stolnicę, dodajemy oliwę, sól, trochę octu i wody aż powstanie ciasto. Urabiamy ciasto i na końcu formujemy z niego koło i wstawiamy do lodówki. PO godzinie wyciągamy z lodówki, wałkujemy i gotowe na co tylko chcemy

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina6

    Super:) ja uwielbiam ciasto francuskie, na pewno przepis wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Bardzo prosty przepis. Zawsze obawiałam się zrobienia ciasta francuskiego, bo nasłuchałam się, że trzeba go warstwami wałkować itp. i że jest bardzo pracochłonne a tu proszę - miła niespodzianka. Będe musiała wypróbować :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja też uwielnbiam
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja też uwielnbiam
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja też uwielnbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Tez jestem zaskoczona! Robienie ciasta francuskiego mnie przerażało, a co sie okazuje, to nie jest takie trudne! DZIĘKUJĘ za ten przepis!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    niezłe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !