Sposób przygotowania

Mąkę ziemniaczaną wymieszać z kilkoma łyżkami zimnego mleka. resztę mleka zagotować, wlać rozmieszaną mąkę, zagotować, wystudzić. Gdy sos zgęstnieje dodać, cukier puder, wymieszać. Poziomki zmiksować ze śmietanką, połączyć z sosem. Ugotowany ryż wyłożyć na półmisek, oddzielnie w sosjerce podać sos.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smaczne bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !