Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem pudrem na gładką masę. Dodać spirytus, kakao, kawę, rozkruszone herbatniki, śmietanę, rodzynki i orzechy. Wszystko razem wyrobić na gładką masę. Rękami formować małe kuleczki, obtoczyć w wiórkach kokosowych, schłodzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    Bardzo apetycznie się prezentują i z pewnością wspaniale smakują.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super trufelki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !