Sposób przygotowania

Filety kroimy na cieniutkie i nie za długie paseczki. Wrzucamy na patelnię na rozgrzaną oliwę. Dodajemy posiekaną cebulę i pokrojone pieczarki, wsypujemy KUCHAREK, smażymy do miękkości.
W śmietanie rozprowadzamy mąkę i wlewamy ją także na patelnię- mieszamy.
Przyprawiamy do smaku, dekorujemy posiekaną zieloną pietruszką.
Wyśmienity dodatek do ryżu, makaronu, kaszy bądź też ziemniaków.

Komentarze

  • -2
    no-image
    Opublikowano

    aggankx

    blee ;(
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Fajny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    oj zjadłabym takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    super przepis!
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł, dzis wypróbuję na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    smacznego!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    same pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Ciekawe musi być pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !