Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta kiszona zasmażana

3.0
(14)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
KOSC WEDZONA 0,2 kg
ziarna ziela angielskiego Prymat, 2-3 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
mąka 1 łyżka
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta kiszona zasmażana

Kapustę jak jest za kwaśna odcedzić. Zalać wodą gotować z kością (może być kostka bulionowa wędzona) i przyprawami do miękkości. Zrobić zasmażkę. na koniec wlać wodę z ziemniaków (daje ona super smak).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 27.07.2013 08:04
lubię taką kapustę
Łukasz15 20.05.2013 11:00
Pyszna, często taką robię
Maniek2 20.04.2013 13:14
fajny pomysł
IKrakowianka 31.10.2012 21:33
świetny przepis
caralajna 01.08.2012 00:43
pycha
Anna152 03.07.2012 07:20
super
Wacław 06.05.2012 08:08
bardzo lubię
m1monika 23.04.2012 18:03
fajna :-)
Grazyna0211 26.03.2012 11:28
muszę spróbować z dodatkiem tej wody
Dorian 19.11.2011 14:26
pysznosc
Robert10 15.11.2011 15:38
smaczna
MAR3STA 08.07.2011 22:51
fajna
Mati13 08.07.2011 13:25
takiej nie jadlem - smaczna
MAR3STA 30.04.2011 19:07
mniam,
buksiak12 03.09.2010 13:32
ciekawy przepis
Dorota71 03.09.2010 12:38
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
Emilia22 03.09.2010 11:22
bardzo interesujący przepis
ika1 23.05.2010 15:56
zawsze jestem za kapustą kiszoną.
piotr50 20.05.2010 18:24
spróbujemy z tą wodą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak