Sposób przygotowania

Kapustę jak jest za kwaśna odcedzić. Zalać wodą gotować z kością (może być kostka bulionowa wędzona) i przyprawami do miękkości. Zrobić zasmażkę. na koniec wlać wodę z ziemniaków (daje ona super smak).

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr50

    spróbujemy z tą wodą
  • 1
    original
    Opublikowano

    ika1

    zawsze jestem za kapustą kiszoną.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    takiej nie jadlem - smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    muszę spróbować z dodatkiem tej wody
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna, często taką robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    lubię taką kapustę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !