Sposób przygotowania

Margarynę,cukier,kakao oraz cukier waniliowy podlac pięcioma łyżkami wody i gotowac 5 minut.Po ostudzeniu dodac 4 żółtka i wymieszac na jednolitą masę.Odlac pół szklanki masy.Do reszty dodac mąkę .proszek do pieczenia i pianę z białek.Wlac ciasto do formy.Ser zemlec,połączyc z pozostałymi składnikami,utrzec na gładką masę,włożyc na ciasto. Piec 60 min.w piekarniku o temperaturze 200*C Po upieczeniu polac pozostałą masą kakaową i posypac kokosem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Zapowiada się apetycznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !