Sposób przygotowania

Mięso pokroić w paluszki, oprószyć przyprawami. Z mąki, wody, jajka i szczypty soli wymieszać ciasto. Olej rozgrzać w garnku lub w frytkownicy. Mięso z kurczaka zamaczać w cieście i smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    uwielbiam;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    PYSZNA
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !