Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka umyć, pokroić na cieńkie filety, posypać przyprawą do kurczaka Prymat, włożyć do lodówki na 30 minut.
Pieczarki najlepiej żeby były małe, jak są większe to przekroić na 4, podsmażyć na patelni, doprawić solą i pieprzem do smaku. Fetę, ogórki i paprykę pokroić w kostki, wyjąć filety z lodówki, polożyć ser żółty, ogórki, pieczarki, fetę i paprykę, zawinąć, \"zamknąć\" wykałaczkami, smażyć na rozgrzanym tłuszczu około 15-20 minut. Podawać z ziemniakami lub frytkami. Jeśli zostały nam jeszcze pieczarki możemy je podać jako przystawkę.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !