Sposób przygotowania

Ocet zagotować z liściem laurowym, angielskim zielem, jałowcem i cebulą. Włożyć mięso, gotować około 5 minut. Mięso wyjąć z wywaru, posmarować smalcem, natrzeć posiekanymi ziołami, oprószyć solą i pieprzem. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec około 1h skrapiając wodą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno będzie pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być smaczna
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !