Sposób przygotowania

Całe buraki ugotować do miękkości. Buraki i jabłka obrać ze skórki, zetrzeć na grubej tarce. Zalać gorącą, osoloną wodą (1l) i gotować 2-3 minuty. Dodać ugotowana fasolę, przyprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem. Wlać śmietanę, wsypać zieleninę i wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie robilam z fasolą, koniecznie muszę spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super, ale z fasolą nigdy nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne połączenie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    palce lizać ! piękny kolorek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    mam ochotę na tą zupkę!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo lubię taki barszczyk

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !