Sposób przygotowania

Flaczki wrzucić do wrzącej, osolonej wody z dodatkiem pokrojonych warzyw, cebuli i przypraw. Ugotować do miękkości, wycedzić. Masło rozpuścić, dodać mąkę, wymieszać, rozprowadzić winem, wlać bulion i zagotować. Wymieszać z flaczkami i warzywami, przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Reniu, skąd taki pomysł? Ten przepis wydaje się być super :) Koniecznie muszę wypróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Fantastyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Ciekawe.
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy pomysł z tym winem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !