Sposób przygotowania

Filety z dorsza umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem, pokroić na mniejsze kawałki.Posolić, popieprzyć, skropić sokiem z cytryny i wstawić do lodówki na godzinę. Grejfruty obrać, podzielić na cząstki, usunąć białe błonki. Olej i masło rozgrzać na patelni, usmażyć kawałki ryby Z patelni zlać tłuszcz, wlać sok pomarańczowy, włożyć cząstki grejfruta, posolić, popieprzyć i zagotować na dużym ogniu. Rybę ułożyć na talerzu, polać sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    zdrowo i pysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !