Sposób przygotowania

Golonka natrzeć solą, obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu, następnie dodać pokrojoną w piórka cebulę, zeszklić. Wlać bulion warzywny, dodać przyprawy i dusić do miękkości. W trakcie duszenia uzupełniać wywar wodą. Podawać z ziemniakami lub pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis w sam raz dla mojego męża
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    trzeba spróbować
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię goloneczkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !