Sposób przygotowania

Kapustę kwaszoną należy pokroić na drobniejsze kawałki. Selera obrać i opłukać, wraz z ogórkiem zetrzeć go na tarce jarzynowej o grubych oczkach. Cebulę obrać i pokroić w drobniutką kosteczkę. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą, polać oliwą wymieszaną z solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina6

    inna ale na pewno wypróbuję:0
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    napewno smaczna ;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    mniam - coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    zapowiada się smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !