Sposób przygotowania

Masło, cukier,miód i orzechy rozpuścić w małym rondelku. Ciasto francuskie rozrolować na blaszce i polać nim masę orzechowa Zapiec w piekarniku na złoty kolor. Ciepły kroić na kawałki, bo jak wystygnie to twardnieje.Idealny do koktajli mlecznych!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    Dla koneserów słodkiego można polać masą toffi i posypać posiekanymi orzechami.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pomysłowe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Ciekawe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam ciasto francuskie na słodko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    apetycznie wygląda
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Takie właśnie lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !