Sposób przygotowania

Rozpuścić tłuszcz w rondlu, dodać cebulę i zeszklić ją. Dodać ryż i wsypać kurkumę, smażyć na niewielkim ogniu, stale mieszając, aż ryż wchłonie cały tłuszcz. Zalać wywarem z grzybów, doprawić przyprawami i zagotować, rondel przykryć pokrywką i wstawić do nagrzanego piekarnika, 170 stop. na 25 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo ciekawy przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    super
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Michał G

    ciekawy pomysł z tym ryżem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !