Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem, wymieszać z mąką, sodą i proszkiem, cienkim strumieniem wlać olej, dodać jabłka starte na tarce warzywnej i masę makową. Wymieszać, wlać ciasto do wysmarowanej formy i piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około 40 minut. Po wystudzeniu polać ciasto polewą czekoladową, można udekorować płatkami migdałów.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    Apetycznie wygląda, mimo że nie przepadam za makowcem
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam jest pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Ja tez go uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    wspanialy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniały
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    superowy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !