Sposób przygotowania

Szpinak sparzyć, zemleć, podsmażyć żeby był suchy, dodać jajko i wymieszać, dodać twaróg i wymieszać.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze tak nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    pyszności, dodaje do ulubionych
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dodaję jeszcze czosnek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    robię troszkę inny farsz ale ogółem bardzo lubię szpinak pod każdą postacią
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny taki farsz!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    brzmi naprawde genialnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !