Sposób przygotowania

Marchew utrzeć na drobnych oczkach i odcisnąć sok. Ubić białka i wszystko wymieszać. Kłaść łyzką na wrzącą wodę i gotować 3 minuty.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne z marchewka nie robiłam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takich nigdy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    takich to jeszcze nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    nie wpadła bym na taki pomysł
  • 4
    original
    Opublikowano

    rosik93

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !