Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w piórka, paprykę i salami w kosteczkę- wrzucamy na rozgrzane na patelni masło. Czosnek przeciskamy przez praskę i także wrzucamy na patelnię. Smażymy do miękkości uważając by czosnek się nie przypalił.
Na koniec dodajemy jajka, roztrzepujemy, przyprawiamy solą i pieprzem.
Taka jajecznica wspomaga odporność.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    szybko i smacznie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    tak myslę ze w tych czasach odkrywca jajecznicy byłby milionerem !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    takiej wersji nie jadłam:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    swietna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    na śniadanko najlepsza;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    ulubiona
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,lubie jajecznice i papryke czerw.pod kazda postacią
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pycha!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Smaczne dodatki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !